EEN APARTE AANPAK

Sinds de start in 2004 werkt ons kindertheater in verschillende leeftijdsgroepen rond toneel voor kinderen. Onze jonge acteurs en actrices én volwassenen  worden begeleid doorheen het toneelproces. Ze krijgen opleiding, repeteren en maken vooral veel plezier. Dit alles met het doel in teamverband en op hun eigen tempo toneelvaardigheden te laten verwerven.

De groepen werken productiegericht. Na een repetitieproces brengen zij, onder leiding van een ervaren regisseur, toneelvoorstellingen voor kinderen. Tenslotte is spelen voor kinderen een aparte ervaring!


OPLEIDING
Wij hechten veel belang aan het opleiden van onze acteurs en actrices. Verschillende theaterstijlen en technieken (o.a tekst leren interpreteren, lichaamstaal en emotie, stemtechniek, samenspel, vertellen) worden op een speelse manier aangereikt waardoor alles beter onthouden en interessanter wordt.
Ook onze mensen achter de scène (techniekers, grimeurs, kleedsters, regie-assistenten, etc…) worden op de vloer opgevolgd en opgeleid.

Repetities en opleidingen: zaterdagochtend, oude gemeenteschool – Baron Descamplaan 105 — Wijgmaal (Leuven):

 


BELANGELOOS
Ons toneelgezelschap drijft enkel en alleen op vrijwilligers en hun belangeloze inzet. Onze vereniging beoogt geen winst (vzw).