Speelkalender


Speeldata van onze producties tijdens het volgend toneelseizoen:

  • Zaterdag 25 november om 19 u. | Zondag 26 november 2023 om 11 & 15 u.
  • Zaterdag 20 januari om 19 u. | Zondag 21 januari 2024 om 11 & 15 u.

De rattenvanger

Een heerlijk hoorspel van Het Geluidshuis. In een scénario van Paul Wauters, met muziek van Koen Brandt en illustraties van Mark Borgions.

Regie en bewerking: Annemie Geeraerts | Begeleiding: Matthias Van de Brul & Nele Geyskens

Hamelen, dat net naast het gefaalde dorpje Bamelen ligt wordt overspoeld door ratten. Maar gouverneur Hans J. Drumpf heeft grootsere uitdagingen. Hamelen moet het meest vooruitstrevende dorp ter wereld worden! Dat begint met een muur en stevige hervormingen op school.
Noisette, plaatselijke bakkerin en zus van Tuurke is er niet gerust in. Om toch van de ratten af te geraken legt de gouverneur zijn oor te luisteren bij de muzikale Hervé die zijn oog heeft laten vallen op Noisette…


Leeftijdsadvies: +4 | Speelduur: +-75 min. | Ticket: 9€


Gespeeld door: Camille Van de Plas, Celeste Van de Plas, Emma Lauwers, Freek Van Hecke, Hilde Serrien, Jone Maes, Jonas Lievens, Jules Van Hecke, Kato Albrecht, Margot Reniers, Marije Bruyland, Mathis Geeraerts, Mette Tits, Stella Leysen en Wannes Van Passel.

Met dank aan alle ‘figuratten’ en deelnemende leden van harmonie Rotselaer’s Ware Vrienden.


Zaterdag 28 januari 2023 om 19u. [ promotievoorstelling stad Leuven ]
Zondag 29 januari 2023 om 11u.
Zondag 29 januari 2023 om 15u.

Stadsschouwburg – Bondgenotenlaan 20 – Leuven

[ gespeeld ]


Heden mosselen

Van Bart Spaey
Regie: Carmen De Keyser

Vriendenkring “De vliegende banana” zit in geldnood! De subsidies van de gemeente laten op zich wachten. In het clublokaal, café “De Stekelbaars”, belegt voorzitter Hector een spoedvergadering die tot doel heeft een middel te vinden waarmee men de lege clubkas kan spijzen. Meningen verschillen en karakters botsen. Er wordt gewikt en gewogen dat het een lieve lust is!… Na een hele reeks idiote en onbespreekbare voorstellen komen ze tot een unaniem besluit, “een mosselsouper”! Maar de organisatie verloopt niet volgens het boekje en het potentiële cliënteel blijft achterwege. Kortom, ze blijven met hun mosselen zitten… Of toch niet?


Leeftijdsadvies: +7 | Speelduur: +-90 min. | Ticket: 9€


Zaterdag 26 november 2022 om 19u.
Zondag 27 november 2022 om 11u.
Zondag 27 november 2022 om 15u.

C.C. Wagehuys – Brusselsestraat 63 – Leuven

[ gespeeld ]

Scroll naar boven