Om de kwaliteit van onze opleidingen en producties te blijven garanderen, aanvaarden wij voorlopig geen nieuwe acteurs of actrices. Je kan jezelf of jouw kind wel inschrijven op een wachtlijst. Zodra er een plaatsje vrijkomt contacteren wij u.
Mensen die achter de schermen willen meehelpen zijn nog steeds welkom!


Jonger dan 16 jaar

– Je kan bij Stekelbaars zowel acteren als achter de schermen helpen. Of beide.

– Jonge kinderen moeten al kunnen lezen (1e leerjaar).
– Het ideale instapmoment is bij de start van het nieuwe toneelseizoen (begin september):

Eenmaal ingeschreven gaan we er vanuit dat jij of jouw kind gedurende het hele seizoen mee blijft doen. Tussentijds stoppen is erg lastig: rollen zijn verdeeld, er is een groep gevormd en als er dan iemand wegvalt dan betekent dat vaak dat er opnieuw geregeld en georganiseerd moet worden. Daarom wordt er ook geen lidgeld terugbetaald.

– We repeteren elke zaterdagvoormiddag.

Wil je eerst naar een repetitie komen kijken? Contacteer ons.


Vanaf 16 jaar
– We verwachten van jou dat je je eerst inzet achter de scène. Daarna kan je doorgroeien naar een toneelrol in een echte productie.
– Als 16-plusser kan je op elk moment bij Stekelbaars starten!

Als tekstvoorzegger, scèneregisseur, lichtman, barhulp, decorbouwer, kleedster… Inderdaad, er komt heel wat bij kijken om succesvolle toneelproducties te kunnen spelen.

http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1A.jpg
http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1F.jpg
http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1B.png
http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1E.png
http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1D.jpg
http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1C.jpg
http://stekelbaars.be/wp-content/uploads/Slider_LM_1G.jpg

– Je zal op verschillende plaatsen aan het werk zijn: ons atelier, een repetitielokaal of het theater. Bij de start van het theaterseizoen zal de verantwoordelijke met jou bespreken, naargelang je taak, waar en wanneer je verwacht wordt.


Lidgeld 
Voor dit toneelseizoen is de bijdrage € 80. Hierdoor ben je lid van onze vereniging, ontvang je een KTS –shirt én ben je aangesloten bij de vzw Opendoek Vlaanderen.( incl. verzekering en tijdschrift).
Met deze bijdrage bekostigen we de huur van de repetitielokalen, toneelbrochures, decor, opleidingen, auteursrechten, ……

Aanmelden