Uw privacy
Wij respecteren jouw privacy. Tijdens jouw bezoek aan deze website bewaren wij geen persoonlijke gegevens.
Je kan echter jouw e-mailadres achterlaten dat enkel zal gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten . Jouw contactgegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Uiteraard kan je je op elk moment terug uitschrijven.

Conform de wet op de verwerking van persoonsgegevens van 08/12/1992 beschik je over het wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van jouw persoonsgegevens.

Om de site beter af te stemmen op jouw volgend bezoek, kunnen cookies op jouw harde schijf worden geplaatst. Om onze website in de toekomst te kunnen optimaliseren worden anonieme gegevens van niet-persoonlijke aard verzameld (type browser, OS, etc…).


Disclaimer
Deze website is eigendom van de vzw Kindertheater Stekelbaars.
De informatie op deze site is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden. Ze kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Ondanks al onze inspanningen om op deze site de informatie correct en volledig te publiceren, kunnen onjuistheden zich voordoen. Wij zullen al het nodige doen om dit zo snel mogelijk recht te zetten (tekortkomingen melden). Kindertheater Stekelbaars vzw kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website.

De informatie op de site, links inbegrepen, kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving gewijzigd worden. Kindertheater Stekelbaars vzw waarborgt de goede werking van de website niet en kan dus niet aansprakelijk worden gesteld voor de (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

De site kan hyperlinks bevatten of doorverwijzen naar andere websites. Dit houdt geen enkele goedkeuring in van die inhoud ervan.


Copyright
Alle foto’s op deze website zijn onderhevig aan het copyright. Het kopiëren op welke wijze dan ook is verboden, tenzij met schriftelijke toestemming van vzw Kindertheater Stekelbaars.

Wil je een artikel of informatie over onze vereniging of een productie publiceren dan bezorgt Stekelbaars je met plezier het bijpassend beeldmateriaal [aanvragen].
Het linken naar pagina’s op deze website is toegestaan. Leuk als je de webmaster hierover een seintje geeft.